News Ticker

Åbningsfest 2014 på EuroClub

Eurovision Song Contest blev i går officielt skudt i gang, med præsentation af årets deltagere samt selfies på den røde løber foran Københavns Rådhusplads. Efter den officielle middag på rådhuset åbnede EuroClub’en dørene for deltagere, presse samt heldige fans!

Tim Schou var vært og startede showet med at give et lille nummer selv, blandt andet en akustisk fortolkning af Eric Saades bidrag fra 2011 “Popular”.

Aftenen bød endvidere på besøg fra vores egen Basim, Twin Twin, Ruth Lorenzo, Hersi, Freaky Fortune & Risky Kid og den helt store favorit Conchita Wurst. Nedenfor kan du se vores billeder fra aftenen og natten på EuroClub’en.

[flagallery gid=18]

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »