News Ticker

Live blog! Semifinale 1 – dress rehearsal (1)

Kl. 15.00 afvikles den 1. generalprøve forud for tirsdagens semifinale 1. Efter 2 prøver, er det nu ved at være alvor for de 16 artister og det er nu, at de sidste ting skal pudses af, så alt spiller 100%, når hele Europa imorgen aften sidder parat ved tv-skærmene.

Der er også om få minutter, at vi for første gang skal se årets 3 værter i aktion og se, hvad årets første semifinale ellers byder på udover de 16 bidrag.

Vi blogger live fra pressecentret, hvor showet streames på storskærme og giver vores bud på, hvordan de forskellige artister klarer sig og hvem, der efter vores bedømmelse kunne blive de 10 finalister.

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

2 Comments on Live blog! Semifinale 1 – dress rehearsal (1)

  1. Kenneth // May 5, 2014 at 4:48 pm //

    Nu er jeg selvfølgelig ikke inde og se showet, men spørgsmålet er om den positive energi som er omkring Portugal om den kan nå helt ud til seerne bag tv-skærmene.

    • Mette Christensen // May 5, 2014 at 5:46 pm //

      Ja helt enig og jeg tror måske ikke helt det er nok – i alt fald skal hun synge rent, hvis juryen ikke skal sende Portugal helt ud i mørket 🙂

Comments are closed.

Translate »