News Ticker

Her er finalisterne fra sf 1 ifølge Pressecentrets afstemning

Hvert år afholder OGAE-fanklubberne en afstemning i pressecentret, hvor alle akkrediterede kan komme med deres bud på hvilke 10 sange, der går videre fra semifinalerne. Vi har været forbi fandesken og tjekke afstemningsresultatet her godt 3,5 time før det hele går løs kl. 21.00.

I top 10 finder vi Ungarn, Sverige, Armenien, Ukraine, Azerbaijan, Rusland, Estland, Montenegro, Holland og Belgien, mens Letland, Island og Portugal er tætteste konkurrenter udenfor Top 10. Helt i bunden virker det usandsynligt at Moldova, San Marino og Albanien får genvalg til lørdagens finale.

Men OGAE-afstemningen har før taget fejl og ingen ved, hvordan de europæiske tv-seere stemmer i aften.

OGAE_06.05

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »