News Ticker

Her er finalisterne fra sf 2 ifølge Pressecentrets afstemning

Hvert år afholder OGAE-fanklubberne en afstemning i pressecentret, hvor alle akkrediterede kan komme med deres bud på hvilke 10 sange, der går videre fra semifinalerne. Vi har været forbi fan-desken og tjekke afstemningsresultatet her klokken 15:00. Der kommer nok ikke de store ændringer mere idag, da afstemningen lukker klokken 16:00.

OGAE Semi2 vote

I top 10 finder vi Grækenland (476), Israel (469), Norge (469), Østrig (445), Rumænien (434), Malta (413), Irland (360), Polen (357), Finland (357), Schweiz (331) – og lige uden for top ti finder vi Slovenien og Hviderusland, dog stadig med at væsentligt spring op.

Nederst finder vi som ventet Georgien. Når vi taler med folk rundt omkring i København, har vi endnu ikke mødt nogen der mener Georgien er deres favorit.

Men OGAE-afstemningen har før taget fejl og ingen ved, hvordan de europæiske tv-seere stemmer i aften.

 

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »