News Ticker

Danskerfest på Euro Fan Caféen.

Torsdag aften efter en veloverstået, omend chokerende, semifinale 2, åbnede Euro fan caféen dørene for en regulær dansker fest. Soluna Samay og Glamboy P var på plakaten og på trods af høj stemning og dans lykkedes det os alligevel at få taget et par billeder og skudt lidt video til dig.

Efter Glamboys eget udsagn er dette candlelight versionen af hans bidrag til årets danske Melodi Grand Prix, “Right by your side”.

 

Glamboy sang også hittet “Rocking your bed” (Lynx & Pico) samt sin nye single “Dig og mig mod verden”. Han sluttede af med “Right by your side”, som de feststemte og danseglade danske fans forlangte at få sunget 2 gange.

Glamboy Ps nye single, “Dig og mig mod verden”.

 

Grundet tekniske problemer (ja, lad os kalde det det) fik vi desværre ikke lavet video af Soluna. Vi fik dog taget et par billeder 🙂

Soluna spillede akustiske versioner af flere af sine hits, deriblandt hendes nye single “This Town” og vindersangen “Should’ve known better”, som de forsamlede fans jublende insisterede på at høre “One more time”.

[flagallery gid=21]

 

Tak til den danske Grand Prix fanklub for arrangementet, og tak for festen til alle der mødte op.

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »