News Ticker

Her er vinderen ifølge Pressecentrets afstemning

  Nu er vi for 3. og sidste gang parat med et afstemningsresultat fra afstemningen i Pressecentret. Efter afstemningen i Semifinale 1 og semifinale 2, så er tælleren resat og det har de sidste par dage været muligt at stemme på de 26 finalister.

  Det kommer ikke som den helt store overraskelse, at østrigske Conchita Wurst topper afstemningen med svenske Sanna lige i hælene. Også Holland er med i Top 3. I den kedelige ende ligger Tyskland sidst sammen med Azerbaijan og San Marino.

  Final_afstemning

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »