News Ticker

Her er pause-showet, som blev blev droppet til finalen!

  Var du til stede i salen fredag aften ved Juryfinalen ved dette års Eurovision Song Contest, bemærkede du måske, at der ved live finalen lørdag manglede en del af pauseunderholdningen. Nu ligger klippet på Youtube og kan ses nederst i denne artikel.

  Den tyske Eurovision Fan Tomas Myer havde foreslået temaet ‘What Will Eurovision Look Like in the Future?’ og DR har i klippet herunder skruet tiden frem til år 2075, hvor 5 lande deltager: Brasilien, Australien, Syd Afrika, Norge og Frankring. Du kan se, hvordan det foregår herunder:

   

   

  Hvis du ikke kan huske, hvordan pauseunderholdningen så ud i finalen, kan du gense hele showet på DR’s hjemmeside.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »