News Ticker

Grand Prix-stjerner optræder ved lørdagens Pride-show

  Imorgen skydes årets Copenhagen Pride week i gang. Fra onsdag og ugen ud omdannes Rådhuspladsen til Pride Square og der er lagt op til en forrygende fest i alle regnbuens farver. 

  Arrangørerne byder i år på sublim underholdning for enhver smag, heriblandt en række navne, som også har sat sit fodaftryk i Melodi Grand Prix. Du kan se det fulde program her

  Glamboy P er “Right by your side”

  Lørdag eftermiddag, efter det traditionsrige og farverige optog er nået rådhuspladsen, står resten af lørdagen i musikkens tegn.  Blandt de 3 værter ved årets store Pride Show er Patrick Spiegelberg, bedre kendt under sit kunstnernavn Glamboy P. Han deltog i år i Dansk Melodi Grand Prix med sangen “Right by your side” og er snart aktuel med sin nye single “Dig og mig mod verden”, som ifølge vores informationer, skulle komme på gaden ultimo september.

  Udover værtsrollen, så er Glamboy også selv på programmet til lørdagens koncert. Kl. 21:45 går den talentfulde multikunstner på scenen.

  Læs også: DMGP 2014: Eksklusivt Interview med Glamboy P.

  Basim, svensk drag-act og (næsten) Conchita Wurst

  Til Dansk Melodi Grand Prix måtte Glamboy P. jo som bekendt se sig slået af Basim og sangen “Cliche Love Song”, som sluttede på en flot 9. plads ved Eurovision Song Contest i København. Den populære sanger, som efter Eurovision har givet en lang række koncerter i det ganske danske land, lægger også vejen forbi Pride Square lørdag aften. Han går på scenen kl. 18.25.

   

  Mange danske fans følger med i den svenske version af Dansk Melodi Grand Prix, nemlig Melodifestivalen. Ét af årets bidrag blev leveret af den nydannede gruppe Pink Pistols, som sang “I am somebody”. Gruppen består af Dennis Bröchner, Conny Bäckström, Matias Garzón og Mikael Landby – 4 sangere, som alle har mange år på bagen ren musikalsk. Dennis og Conny har arbejdet sammen i bl.a. “After Dark” (La Dolce Vita), mens Matias og Mikael bl.a. kender hinanden fra pop duoen “Straight Up!”

  Bidraget “I am somebody” må siges at være skabt til Pride-showet, da det handler om, at alle mennesker er lige meget værd og at alle “is somebody”. Det er også i god tråd med årets tema “Coming out for global rights”.

   

  En anden kunster, som også kæmper for rettigheder er Conchita Wurst 4711, for hvem politiske emner som integration og tolerance står højt på dagsordenen. Årets offcielle after party afholdes på Pumpehuset og har bl.a. deltagelse af  den tyske drag-queen, som er en særdeles vellignende kopi af årets Eurovision-vinder Conchita Wurst.

  Pumpehusets After-party skydes i gang kl. 22.00 og har udover Conchita Wurst 4711, også deltagelse af Alfie Levi, ROSA LUX og Glitter Boys.

   

  Vi er på plads på Pride Square lørdag og vil efterfølgende dele videoer og billeder fra arrangementet.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »