News Ticker

Emmelie de Forest viser nye (bare) sider af sig selv

D. 18. august udkom Emmelie de Forest’s nye single fra hendes kommende 2. album. Singlen har fået titlen “Drunk Tonight” og blev ugen efter opfulgt af en musikvideo, som viser helt nye sider af den smukke sangerinde. Væk er den uskyldige naturpige og i stedet stifter vi bekendtskab med en noget mere vovet udgave af sangerinden, som i dele af videoen poserer uden en trævl på kroppen.

Eks-kæreste som inspiration

‘Drunk Tonight’ handler om et bristet forhold og er inspireret af Emmelie’s egne oplevelser:

“Nummeret handler om en oplevelse, jeg selv har haft for et par år siden. En eks-kæreste, der ringer mig op og siger at han savner mig og vil have mig tilbage. Men i virkeligheden er han bare fuld og leger med mine følelser”, fortæller hun og tilføjer:

“Jeg tror, det er noget mange kender til. Man ved, at et forhold er slut, men alligevel ringer ens eks op efter et indtag af lidt for mange øl. Det kan virkelig give flossede følelser, for skal man følge sit hjerte, der hvisker at det måske kunne blive til noget igen, eller skal man følge sin fornuft?”

Samarbejde med kvinden bag “Wrecking Ball”

Sangen er skrevet af Emmelie de Forest selv sammen med MoZella (Maureen Anne McDonald), som har været med til at skrive Miley Cyrus’ ‘Wrecking Ball’ og Rune Westberg.

“MoZella er en skøn person og sangskriver at arbejde sammen med. Vi sad i flere timer og talte om vores personlige oplevelser i livet; Glæder og sorger, barndom, forelskelser, familie, kærester og ekskærester. Og det var sådan vi skrev ‘Drunk Tonight‘”, fortæller Emmelie om arbejdet med den nye single.

Nyt album med personlige sange

Siden Emmelie de Forest for 3 måneder siden stod på scenen i B&W-hallerne ved Eurovision Song Contest 2014 med den officielle #JoinUs-sang ‘Rainmaker’, som efterfølgende har solgt til guld, har sangerinden været i USA og Sverige for at arbejde på sit kommende 2. album, som vi endnu ikke kender udgivelsesdatoen på. Men hun har sat god tid af til projektet:

“Lige nu har jeg tid til at fordybe mig i musikken og gøre det jeg elsker aller mest. Mine nye sange er på den måde blevet lidt mere personlige. Men med alle de store omvæltninger er jeg samtidig også rastløs indimellem. Der skal ske noget nyt hele tiden, og det tror jeg afspejler sig i lyden på mine nye sange”.

Emmelie de Forest sang ‘Drunk Tonight’ live for første gang til Amsterdam Pride. Du kan se en video her.

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »