News Ticker

Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix 2015 starter fredag!

I starten af juli afslørede DR navnet på næste års danske værtsby. Dansk Melodi Grand Prix 2015 afholdes i Gigantium Ålborg og skal du have fingre i billetterne til næste års musikfest, ja så skal du være parat foran pc’en fredag formiddag kl. 10.00 (31.10.14). Her åbner DR nemlig op for salget af billetter på drbillet.

687 sange er sendt ind til udvælgelseskomitéen. De kæmper nu om at komme igennem nåleøjet og blive en del af showet, der finder sted d. 7. februar 2015 og som netop har fået nyt logo og slogan.

Plads til 8500 publikummer

Det er 5. gang, at den nordjyske hovedstad lægger rammer til Dansk Melodi Grand Prix. Sidste gang var i 2012, hvor Soluna Samay overraskede de fleste , da hun løb med sejren og retten til at repræsentere Danmark i Eurovision Song Contest i Baku.

Ligesom i 2012 bliver det byens store koncert- og sportsarena Gigantium, der skal lægge rammer til.

Gigantium er det perfekte sted at holde Dansk Melodi Grand Prix. Vi har haft nogle fantastiske Grand Prix’er i Aalborg. Og jeg ved, at de virkelig formår at holde en fest i Aalborg og få det maksimale ud af, at showet kommer til byen‘, udtaler Jan Lagermand Lundme til DR.

Der er plads til ca. 8500 publikummer og for at sikre dig én billet, så skal du  altså være parat ved tasterne på fredag!

En rund scene

Én af de helt store højdepunkter omkring Dansk Melodi Grand Prix er, sammen med kunstnere og sange, årets scene. Artisterne, som skal dyste i 2015, må vi vente lidt med endnu, men i dag afslørede DR en illustration af,  hvordan salen skal opbygges. Sammen med det nye logo og slogan, så har DR også ændret udformningen af scenen. Man har nemlig valgt at gøre næste års Grand Prix-scene rund som en cirkel og placere den midt i Gigantiums arena. Der vil være ståpladser både foran og bagved scenen, som det kan ses af nedenstående illustration.

DMGP2015-salplan

Praktisk info

Der kan købes billetter i fire priszoner: A (595,-), B (495,-), C (395,-) og D (295,-) og man kan købe maksimalt 10 billetter pr. person, hvis man køber på nettet; ellers er der ikke begrænsninger. Køber man billetter i priszone D, er der risiko for begrænset udsyn. Billetterne kan købes fra fredag d. 31.10.14 kl. 10.00 på drbillet

Er du medlem af den danske fanklub, Melodigrandprixfans.dk, så har du modtaget et nyhedsbrev, som beskriver, hvad du skal gøre, for at købe billetterne herigennem. Tjek også Melodigrandprixfans.dk’s Facebook-side.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

1 Comment on Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix 2015 starter fredag!

  1. jeg hedder alina og jeg hved garne vara med i mgp

Comments are closed.

Translate »