News Ticker

Holland: Trijntje Oosterhuis synger “Walk Along”

Efter vedvarende rygter, blev Trijntje Oosterhuis for godt en måneds tid siden officielt afsløret som Hollands Eurovision-deltager til Wien 2015. Hun skal synge en sang, skrevet i samarbejde med den tidligere hollandske Eurovision-deltager og popstjerne Anouk.

Dengang fortalte hun: ‘It’s an incredible fresh song! A song you wouldn’t expect from Anouk or me!’ og i går afslørede det Hollandske team så den sang, som skal bringe Holland til tops i Wien næste forår.

Du kan høre ‘Walk away’ her:

Sangerinden er både beæret og spændt på at få sin debut i Eurovision. ‘I feel very honoured to have been asked to represent the Netherlands at the 2015 Eurovision Song Contest in Vienna. After the good performances and results by Anouk and The Common Linnets the past two years, it is of course more exciting but also very fun. The song was co-written by Anouk and it is very nice that she wants to share her experiences of the contest with me’.

24 års erfaring som sangerinde

Trijntje med det fulde navn Judith Katrijntje Oosterhuis er født den 5. februar 1973 i Amsterdam. I 1990, etablerede hun som 17-årig gruppen Total Touch sammen med sin bror og albumdebuterede i 1996. Gruppen blev dog opløst efter det andet album, udgivet i 1998.

Trijntje udsendte sit første soloalbum ‘For Once in My Life’ i 1999 og etablerede sig i de følgende år som en fremtrædende musiker i Holland.

I 2012 viste videoer på Twitter og Facebook Trijntje og Anouk arbejde sammen i studiet. Det blev efterfølgende afsløret, at Anouk skrev sange til Trijntje’s nye album, som hun også producerede. Albummet, med titlen ‘Wrecks We Adore’, udkom i april 2012.

Samme år afløste Trijntje Angela Groothuizen som coach i 3. sæson af The Voice of Holland, hvor hendes deltager Leona Philippo nåede finalen og vandt.

Nu er Trijntje parat til en ny udfordring og håber på endnu en sejr, når Eurovision Song Contest i 2015 afvikles i Wien.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »