News Ticker

Svensk lokalavis: Marcos Ubeda i Dansk Melodi Grand Prix

  I starten af året skrev det danske ugeblad “Her & Nu”, at den tidligere Junior MGP-stjerne Anne Gadegaard er blandt deltagerne i Dansk Melodi Grand Prix, med en sang skrevet af hendes kæreste Micky Skeel.

  Læs også: Anne Gadegaard i Dansk Melodi Grand Prix 2015?

  Nu kan vi tilføje endnu et navn til “Rygtebørsen”. Allerede i starten af december 2014 skrev den svenske lokalavis Ulricehamns Tidning, at den tidligere Melodifestivalen-deltager Marcos Ubeda deltager i “danska Melodifestivalen”.

  17 sange i Melodifestivalen

  Den 40-årige, spansk-fødte  Marcos Ubeda er en svensk sangskriver, producer og musiker, som har skrevet sange til adskillige svenske og internationale kunstnere.

  Ubeda står bag 17 sange, som har deltaget i Melodifestivalen, bl.a. har han været med til at skrive den engelske version af “Tusen och en natt” (Take Me to Your Heaven), som Charlotte Perrelli vandt Eurovision Song Contest med i 1999, Afro-dites vindende bidrag “Never Let It Go” i 2002 og Roger Pontares “Silverland” i Melodifestivalen 2006.

  Sidste år skrev han, sammen med et par andre MF-veteraner Bobby Ljunggren og Sharon Vaughn,  “Burning Alive” til Shirley Clamp.

  Læs også: Her er startrækkefølgen for delfinalerne i Melodifestivalen 2015

  Ungt dansk stjerneskud

  Ifølge avisen, så er det ikke Marcos Ubeda selv, som skal stå på scenen. Det skal derimod det unge, danske stjerneskud Cecilie Alexandra Skov. Avisen sætter ikke titel på bidraget, men beskriver bidraget som “en fransk, Lolita-inspirerede sang”.

  Vi har googlet lidt og fundet et par sange med den unge sangerinde, som du kan høre herunder.

  Om Cecilie og Marcos er med i Dansk Melodi Grand Prix 2015 vil kun tiden vise. Den 26. januar deler DR alle årets 10 sange på Youtube.

  [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/38690735″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]


  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »