News Ticker

Mélanie René repræsenterer Schweiz til ESC 2015

Mélanie René Mélanie René

Schweiz har fundet sin vinder i Mélanie René, der synger “Time To Shine”. Mélanie vandt den schweiziske finale foran fem andre bidrag, der udover deres eget bud på et Eurovision hit, også skulle igennem en coverversion af et kendt pophit hver. Mélanie fik lov at synge Sia’s “Chandelier”.

Mélanie er af mauritiansk oprindelse og kommer fra en familie af musikere. Hun har repræsenteret Schweiz  i mange andre internationale sammenhænge, og i 2010 rejste hun til UK for at studere ved Academy of Contemporary Music. Desuden har hun også stået i spidsen for bandet “French Konnection”, som senere skiftede navn til “The Motherfunkers”.

Du kan se og høre vindersangen nedenfor

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »