News Ticker

Tjekkiet tilbage i ESC med Hope Never Dies

Tjekkiet vender i år tilbage til Eurovision Song Contest i 2015 efter flere års fravær. En ekspertjury skulle først vælge sangen uden at kende ophavsmanden. Derefter skulle der vælges artister til at fremføre nummeret. Både slovakiske og tjekkiske sangskrivere var inviteret til at byde ind med bud på årets bidrag fra Tjekkiet. Efter udvælgelsen af sang og artister blev det afsløret at sangen “Hope Never Dies” også er skrevet af en af de valgte artister, Václav Noid Bárta.

“Hope Never Dies” bliver i Wien sunget af Marta Jandová og Václav Noid Bárta. Marta har i mange år boet i Tyskland, og også deltaget i det tyske Bundesvision Song Contest i både 2005 og 2007. I 2008 rejste hun til Prag, hvor hun blandt andet har arbejdet som TV vært. Udover at have skrevet Tjekkiets bidrag i år, har Václav en lang karriere bag sig som både musicalstjerne, rocksanger og skuespiller.

Der er endnu ikke sat en dato for bidragets premiere.

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »