News Ticker

Ny afstemning: DR indfører svenske tilstande!

  Som noget nyt vil DR forsøge at højne spændingen endnu et hak, når årets Melodi Grand Prix løber af stablen. I år skal fem regionale fagjuryer nemlig kæmpe med seerne, som vi kender det fra Melodifestivalen i Sverige. Hver regional jury uddeler de kendte point 1, 2 … 10 og 12. Men seernes stemmer kan komme til at vælte hele læsset, de uddeles nemlig procentvis. De fem juryer har tilsammen 290 point at uddele, og det har seerne også. Det vil sige at hvis et bidrag får 30% af SMS stemmerne, ja så får det også 30% af seernes 290 point.

  Som et ekstra plus, skal juryerne afgive deres stemmer først, mens seerne stadig kan stemme. Det er DRs håb at det vil give endnu mere spænding ved stemmeafgivningen, da det vil være muligt for seerne at vælte juryernes favorit.

  Læs også Hør årets sange og stem på din favorit

  Her sidder juryerne

  • Pumpehuset i København (Hovedstaden)
  • Glød i Næstved (Sjælland)
  • Gbar i Aarhus (Midtjylland)
  • Gigantium i Aalborg (Nordjylland)
  • Torvehallerne i Vejle (Syddanmark)

  Læs også Kom til Grand Prix fest med juryen 5 steder i Danmark

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »