News Ticker

Aalborg live: De 44 syngende Grand Prix træer

    Kildeparken Kildeparken

    ldeparken her i Aalborg huser normalt ca. 80 træer, plantet af så forskellige kunstnere som Hansi Hinterseer, Victor Borge og Guns n’ Roses. Sir Cliff Richard indviede området i Kildeparken i 1987 . I 2012 blev området indviet af Sir Cliff Richard endnu en gang, da man havde installeret lyd til anlægget og her blev de officielt kendt som De Syngende Træer.

    I anledning af at Melodi Grand Prix igen afholdes i Aalborg, har de syngende træer fået et pift, i form af 44 danske Melodi Grand Prix vindere. Nu kan parkens besøgende høre uddrag af alle de danske vindere gennem tiden. Her er et udpluk af parkens “træer” med nogle af de helt store vindersange fra Grand Prix-historien.

    Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

    Translate »