News Ticker

Aalborg live: DMGP-deltagerne dyster i cupcakes

Lørdag formiddag var årets 10 deltagere på en sidste promotion, inden aftenens show. Flankeret af Ålborg Garden ankom de håbefulde deltagere kl. 11.00 til Sallings hovedindgang, parat til at dyste indenfor en lidt uvant disciplin, nemlig dekorering af cupcakes.

Ved et langt bord midt i Salling blev der pyntet på livet løs og de fleste deltagere var meget tilfredse med egen kagekunst. Det endte dog med sejr til sangerinden bag sang nr. 8, Anne Gadegaard, som stolt kunne fremvise “pokalen”.

Efter kagedysten i Salling, kørte deltagerne videre til Ålborgs officielle Grand Prix-butik, hvor rigtig mange begejstrede Ålborgensere stod i kø for at få en autograf eller en selfie med årets deltagere.

Vi var til stede ved de eventet og du kan se vores video herunder. Billeder uploades senere 🙂

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »