News Ticker

Før showet: Her er vores vinder

  Anne Gadegaard Anne Gadegaard

  Efter 3 dage i Ålborg, er det nu lige ved og næsten. Om under 3 time kender vi navnet på vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2015 og hermed er det også tid til at vi vover pelsen og kommer med vores bud årets vinder.

  METTE:

  Der er en 3-4 sange, som skiller sig ud og som alle i princippet kunne vinde Dansk Melodi Grand Prix 2015. I prioriteret rækkefølge efter sandsynlighed er mine bud:

  Anne Gadegaard: Suitcase – Flot sang, god vokal og et effektivt og enkelt sceneshow. Sen start og en juryfavorit? Anne vandt desuden gårdsdagens exit poll.

  Anti Social Media: The Way you are – Et af aftenens bedste omkvæd, charmerende og karismatisk performance, en sen start og en sang, som både kan gøre det godt hos både jury og tv-seere.

  Cecilie Alexandra: Hotel A – Forhåndsfavoritten i vores poll og blandt mange fans. En sang, som genremæssigt skiller sig ud. Cecilie gør det rigtig godt på skærmen og hvis hun leverer en stærk vokal, så er hun stadig med i kampen om sejren.

  Julie Bjerre: Tæt på mine drømme – Havde på forhånd ikke Julie med iblandt vinderkandidaterne, men hun imponerede virkelig ved gårsdagens generalprøve. Tror at den 80’er inspirerede, dansksprogede sang kan gøre det godt hos både tv-seere og jury.

  Mit realistiske bud bliver Anne Gadegaard, men jeg håber stadig på en sejr til Cecilie!

  MICHAEL:

  Anne Gadegaard
  God vokal og god sang. Rigtigt god respons fra publikum.

  Cecilie Alexandra
  Simpelt og flot show. Cecilie brænder igennem i den røde kjole og den simple dans. Historien bliver godt fortalt.

  Julie Bjerre
  En ørehænger om ung og naiv forelskelse. Den hænger fast længe efter showet er færdigt.

  Som Mette er mit realistiske bud også Anne Gadegaard, men et håb om at Cecilie Alexandra ken gøre det.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »