News Ticker

Aalborg live: Deltagerne skriver autografer i shoppingcenter Friis

Lørdag formiddag var årets 10 deltagere på en sidste promotion. Flankeret af Ålborg Garden ankom deltagerne først til Salling, hvor de forud for aftenens sangkonkurrence, skulle dyste på helt andre evner, nemlig dekorering af cupcakes.

Læs også: DMGP-deltagerne dyster i cupcakes

Efter at kagerne var pakket sammen, gik turen videre til Ålborgs shoppingcenter Friis, hvor en stor del af de ålborgensiske Grand Prix-fans var samlet for at få et billede eller en autograf fra de 10 deltagere.

Verdens første Grand Prix butik

Til tonerne af ABBA’s Waterloo ledte Ålborg Garden de 10 artister ind i Friis og ind til den, i anledningen, nystiftede og festligt indrettede Grand Prix butik, hvor deltagerne tog plads ved små borde.

Herefter bød direktør for Ålborg City, Flemming Thingbak, velkommen til det, han omtalte som “verdens første Grand Prix butik” – og mødet med Ålborgenserne kunne starte. Der blev skrevet adskillige autografer, taget selfies og givet interviews til den fremmødte presse.

Du kan se vores billeder og video herunder:

 

Galleri

  • Tina Stachowiak & René Machon
    Tina Stachowiak & René Machon

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »