News Ticker

Video: Anti Social Media til pressemøde og afterparty

  Efter den spændende afslutning på Melodi Grand Prix 2015, var de nykårede vindere en tur forbi pressecentret i Gigantium, hvor journalister og fotografer fra både nationale og internationale medier flokkedes om de 4 medlemmer i Anti Social Media.

  Vi ses Conchita!

  Det var 4 meget glade drenge, der om godt 3 måneder kan se frem til at drage afsted mod Wien som Danmarks repræsentant i Eurovision Song Contest. De nye afstemningsregler gav dog boybandet nerver på, da de sidste stemmer blev fordelt. “Vi trode vi blev nummer 2″ lød det fra gruppen, som kun kunne se det spejlvendte resultat fra deres plads i Greenroom.

  Om sejren lød meldingen bl.a. :”Det er det fedeste, man kan forestille sig nogensinde” og sendte med stor (hoppende) enthousiasme også en hilsen til sidste års vinder med ordene “Vi ses, Conchita”.

  Seerne er de vigtigste

  Én anden ting, der blev spurgt ind til på mødet med pressen, var gruppens 2. plads hos tv-seerne og det faktum, at det var juryen, som sendte Anti Social Media til tops. “Vi må jo prøve, om vi kan imponere dem alligevel”, siger gruppen og tilføjer “Det er jo seerne, der er de vigtigste”.

  Efter showet og mødet med pressen, var alle årets deltagere sammen med pressen, værterne og andre, der har været involveret i Melodi Grand Prix 2015, samlet til DR’s store afterparty, der ligesom showet foregik i Gigantium i Aalborg, og inden kamera og blokke blev lagt væk, så fik vi vindersangen fremført på afterparty scenen. Du kan se vores video herunder:

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »