News Ticker

Boggie repræsenterer Ungarn i Wien

Boggie Boggie

Det bliver bandet Boggie, bestående af Boglárka Csemer, Áron Sebestyén, Tamás Szabó, Mihály Simkó-Várnagy og Izsák Farkas, der skal repræsentere Ungarn i Wien i år. Showet A Dal startede med otte deltagere, heriblandt Kati Wolf som repræsenterede Ungarn i 2011. En jury gav i første omgang point (10, 8, 6 og 4), hvorefter de fire bedste avancerede til en superfinale, hvor seerne skulle stemme på deres favorit. Her blev det så farvel til Kati Wolf, samt de to andre finalister Spoon og Ádám Szabó.

Boggie blev dannet i 2010 af Boglárka Csemer og Áron Sebestyén, og udgav deres første album i 2013, Boggie. Allerede i 2013 fik bandet deres første pris, Special Prize of the Hungarian Jazz Association, for nummeret “Japánkert” som betyder japansk have. I 2014 gik deres første video single “Nouveau Parfum” viralt verden over, da videoen viser hvordan bandets forsanger, Boglárka Csemer, bliver photoshoppet til ukendelighed i de tre minutter videoen varer.

 

I denne omgang har Boggie valgt at stille med sangen “Wars for Nothing“, der igen er en kommentar på den verden vi lever i.

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »