News Ticker

Frankrig: Lisa Angell synger N’oubliez Pas live

D. 23. januar annoncerede France 2 Lisa Angell som deres repræsentant til Eurovision Song Contest 2015. I et live show søndag aften på France 2, præsenterede Lisa Angell så sin fransk-sprogede ballade “N’oubliez Pas”, som hun vil synge i Wien. Du kan se hendes performance nederst i artiklen.

Lisa besøgte showet “Chico And The Gypsies, Le Grand Show”, som bestyres af Michel Drucker og sang sit bidrag live på tv på første gang. Sangen havde dog live-premiere allerede tilbage i november måned under en koncert i Paris, som blev afholdt i forbindelse med 100-års dagen for afslutningen på Første verdenskrig.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »