News Ticker

USFÖ: Prøverne er i gang – Hør Amanda synge live med Fahrenhaidt

Igår startede prøverne forud for den tyske finale “Unser Song Für Österreich”, som afholdes torsdag. Igår var den første halvdel af finalens artister på scenen – og idag fortsatte prøverne i TUI arena i Hannover. Blandt dagens acts var især en artist interessant, set med danske øjne.

Amanda Pedersen kendt fra X Factor 2013 er, som vi tidligere har skrevet, blandt deltagerne i den tyske finale. Hun synger på Fahrenhaidts 2 bidrag “Frozen Silence” og “Mother Earth”. Du kan høre hendes prøve herunder:

Video: www.esctoday.com

Se billeder fra prøven her (fra den tyske Eurovisoin fanblog Prinz Blog)

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »