News Ticker

Australsk superstjerne til Wien

  Guy Sebastian Guy Sebastian

  Australien satser hårdt i landets første optræden ved Eurovision. Australiens første Idol vinder fra 2003, Guy Sebastian kommer til at optræde for Europæiske fans i Wien i år. Guy er noget nær en superstjerne i sit hjemland, med 8 albums, 51 gange platin og fire ARIA Music Awards (den australske pladeindustris musikpris), samt et væld af nomineringer til selvsamme pris.

  Guy Sebastian blev introduceret som Australiens bidrag på en pressekonference i går. Du kan se højdepunkter fra den her:

   

  Guy Sebastian har også gjort det godt i USA, hvor han har vundet platin en enkelt gang og arbejdet sammen med prominente navne som Robin Thicke, Steve Cropper og John Mayer. Han har desuden optrådt for Pave Benedict XVI og Dronning Elisabeth II. Udover sin karriere i musik er Guy også optaget af velgørenhed. I hjemlandet er han ambassadør for både det Australske Røde Kors og World Vision Australia.

  Sangen Guy skal optræde med er endnu ikke offentliggjort, men du kan se et par videoer fra arkivet herunder:

   

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »