News Ticker

UK: Duoen Electro Velvet synger “Still in love with you”

  Årets britiske bidrag blev efter en lang ventetid afsløret her til aften. Duoen Electro Velvet (Alex og Bianca Nicholas) vil synge ‘Still in Love With You’. Sangen er udvalgt blandt flere hundrede bidrag i en åben udvælgelsesproces, hvor både amatører og professionelle sangskrivere og kunstnere deltog. Bidraget er skrevet af David Mindel og Adrian Bax White.

  Alex er 35 år og født i Welwyn Garden City. Hans interesse for musik opstod, da han som 15-årig modtog en kopi af Oasis albummet “(What’s The Story) Morning Glory”. I øjeblikket er han frontfigur i gruppen “The Rollin’ Clones”, én af verdens største Rolling Stones hyldestshows i verden med hvem han har turneret både i UK og internationalt.

  Ved siden af sine shows, benytter Alex sin erfaring fra branchen til at undervise i musik i folkeskolen. Sidste år arbejdede han i en skole for elever med specielle behov og indlæringsvanskeligheder.

  Bianca Nicholas er 26 år og født i Beckenham, Kent. Som 5-årig debuterede hun som skuespiller i den Cannes (Film Festival) vindende kortfilm, ‘Is It the Design on the Wrapper?’ og som teenager spillede hun overfor Johnny Depp i Sleepy Hollow.

  Som 15-årig besluttede Bianca sig for at hendes sande passion var musikken. Hun sang bl.a. til diverse velgørenheds events sammen med Will Young, turnerede med Blake og opnåede at optræde for prins William og Harry samt hertuginden af Cambridge. Hendes debut single ‘Hold On To Your Dreams’ blev en top 100 single og nummer 1 på iTunes Vocal Chart, hvilket må siges at være en stor præstation for en artist uden et pladeselskab i ryggen. Bianca var sidste år med i The Voice UK, hvor hendes audition opnåede mere end 250.000 views på YouTube.

  David Mindel og Adrian Bax White

  David Mindel har haft en succesfuld karriere som sangskriver og har bl.a. arbejdet med Olivia-Newton John, Barry Manilow, The Shadows, John Travolta, Mud og Musical Youth. Adrian Bax White er en klassisk uddannet multi-instrumentalist, hvis karriere har spredt sig fra pop til fusions jazz og alt ind imellem.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »