News Ticker

Serbien: Hør den engelske version af Bojana’s bidrag

  Serbien er parat med den engelske version af Bojana’s vindersang “Ceo Svet Je Moj”. Det er endnu ikke afgjort hvilket sprog, Bojana vil synge på i Wien til maj. Det afgør RTS inden fristens udløb. Vurderet udfra den engelske tekstforfatters tidligere succes, ja så ville det være oplagt at vælge den engelske version. “Beauty never lies” er nemlig skrevet af Charlie Mason, som sidste år skrev teksten til “Rise like a Phoenix” til frøken Wurst.

  Musikken er i øvrigt komponeret af  Vladimir Grajić, som bl.a. har skrevet “Molitva” til Marija Šerifović i 2007.

  Bliv en del af promotion videoen

  Det serbiske ESC-team tilbyder, sammen med OGAE Serbien, Eurovision fans chancen for at være med i promotion videoen til “Beauty never lies”. Har du lyst til at være med, så skal du optage dig selv, mens du synger sangen. Du kan enten benytte din mobiltelefon, tablet eller webcamera. For at komme i betragtning vil det være en fordel, at bære et interessant “kostume”, og det er ligegyldigt om du kan synge eller ej.

  Du har så muligheden for at få en bid af din video med – og således optræde sammen med bl.a. Bojana Stamenov, Marija Šerifović (vinder af Eurovision 2007) og andre kendte navne, som vil optræde i videoen.

  Du kan læse mere her og sende din video til evrovizija@vladimirgraic.com senest fredag d. 13. marts sammen med for og efternavn samt by og land.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »