News Ticker

Tjekkiet: Lyt til “Hope never dies”

Tjekkiet er tilbage i Eurovision Song Contest 2015 efter 5 års fravær. Bidraget “Hope Never Dies” bliver sunget af Marta Jandová og Václav Noid Bárta. Du kan høre sangen nederst i artiklen.

Årets bidrag er fundet efter en speciel metode, hvor en ekspertjury først valgte sangen uden at kende ophavsmanden. Derefter skulle der vælges artister til at fremføre nummeret. Både slovakiske og tjekkiske sangskrivere var inviteret til at byde ind med bud på årets bidrag fra Tjekkiet. Efter udvælgelsen af sang og artister blev det afsløret, at sangen “Hope Never Dies” også er skrevet af den ene af de valgte artister, nemlig Václav Noid Bárta.

Marta har i mange år boet i Tyskland, og også deltaget i det tyske Bundesvision Song Contest i både 2005 og 2007. I 2008 rejste hun til Prag, hvor hun blandt andet har arbejdet som TV vært. Udover at have skrevet Tjekkiets bidrag i år, har Václav en lang karriere bag sig som både musicalstjerne, rocksanger og skuespiller.

Vi byder Tjekkiet varmt velkommen tilbage i konkurrencen!

https://www.youtube.com/watch?v=ZV_31Yz-TCw

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »