News Ticker

Bekræftet: Polina Gagarina stiller op for Rusland

Polina Gagarina Polina Gagarina

Som vi skrev om allerede for et par dage siden, så kommer Polina Gagarina til at repræsentere Rusland i dette års Eurovision Song Contest. Polina debuterede i talentshowet Star Factory i 2003 i Rusland, hvor hun efter at have vundet nægtede at arbejde sammen med Maxim Fadeev, hvis sange hun havde opført en del af under konkurrencen. Efter sejren i Star Factory blev hun indlemmet i gruppen Playgirls, som dog gik hver til sit inden at have udgivet et album. I 2005 fik Polina endelig vind i sejlene og udgav sin første single, efterfulgt at debutalbummet Poprosi u oblakov i 2007.

Opdateret 16.03.15!

Du kan se musikvideoen til Ruslands bidrag “A Million Voices” herunder:

 

About Michael Thygesen (170 Articles)
Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.
Translate »