News Ticker

Armenien afslører bidrag og 6. medlem af Genealogy

Efter en lang ventetid og flere artist-afsløringer den sidste måneds tid, så er det armenske bidrag nu offentliggjort. Og med videoen til “Dont deny” også gruppens 6. og sidste medlem.

Inga Arshakyan (fra duoen Inga & Anush) er, som vi tidligere har tippet, det 6. medlem af gruppen Genealogy og slutter sig således til de 5 tidligere afslørede artister Stephanie Topalian, Essaï Altounian, Vahe Tilbian, Mary-Jean O’Doherty Vasmatzian og Tamar Kaprelian.

Læs mere: Armenien: Projekt Genealogy til Wien

About Mette Christensen (979 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »