News Ticker

Østrig: Makemakes skal løfte arven efter Conchita Wurst

I aftenens østrigske finale, skulle værtsnationen Østrig finde den kunstner og den sang, som skal gå i de prestigefyldte fodspor på Eurovision-vinder Conchita Wurst. Seks bidrag er med i kampen disse er udvalg af showets coaches – Anna F., Nazar og The Bosshoss. Aftenens show er det tredje og sidste udgave af udvælgelsen “Wer singt für Österreich”.

Aftenens finalister (superfinalister med fed skrift)

KUNSTNER SANG
The Makemakes I Am Yours (1)
Celina Ann Utopia
DAWA Feel Alive (2)
Folkshilfe Who You Are
Johann Sebastian Bass Absolutio
Zoe Quel Filou

Vinderen blev fundet i en 50/50% kombination af jury- og teleafstemning, hvor juryen i år var international og sad i 10 forskellige lande. I første runde gik de 2 bidrag med flest points videre til Superfinalen , hvor en teleafstemning skulle afgøre den endelige vinder.

I sidste ende valgte de østrigske tv-seere at sende Makemakes og sangen “I am yours” til Wien.

 

About Mette Christensen (978 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »