News Ticker

Albanien: Lyt til den nye sang “I’m alive”, som erstatter “Diell”

    Tilbage i december 2014 vandt Elhaida Dani Albaniens Festivali i Këngës med sangen “Diell”. I slutningen af februar måtte Elhaida imidlertid meddele sine fans at hun hun ikke kommer til at synge “Diell” i Wien. For første gang i historien har Albanien nemlig måtte ændre sit sangvalg. Det skyldes, at komponisten Aldo Shllaku af personlige årsager har valgt at trække sin sang fra konkurrencen. “I’m alive” alive er det nye albanske bidrag, og sangen blev afsløret her til aften:

    Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
    Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
    From Vejle, Denmark.

    Translate »