News Ticker

Presseafsteming: Danmark kæmper for overlevelsen!

ESC Vienna 2015 logo By good-evening-europe.dk

Hvert år afholder OGAE-fanklubberne en afstemning i pressecentret, hvor alle akkrediterede kan komme med deres bud på hvilke 10 sange, der går videre fra semifinalerne. Vi har været forbi fan desk og tjekket afstemningsresultatet efter semifinalernes anden prøverunde er overstået.

Skal man tro de akkrediterede i pressecentret, så bliver det på et hængende hår at Danmark kommer videre i år. Som det ser ud i øjeblikket ligger vi til at klare os videre på en 10. plads, men for kun en times tid siden lå vi på en 11. plads, to point fra at kvalificere os.

OGAE press center vote 2015 semi final 1

OGAE press center vote 2015 semi final 1

Anderledes fastlåst ser det ud for deltagerne i semifinale 2. Tjekkiet ligger på en tiendeplads med over 30 stemmer ned til nummer 11, Cypern.

OGAE press center vote 2015 semi final 2

OGAE press center vote 2015 semi final 2

Men mon ikke vi igen i år skal være vidne til at journalister og fans bliver overrasket. Sidste år tippede pressecentret Israel til en andenplads i semifinale 2. Sådan gik det som bekendt slet ikke.

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »