News Ticker

Før semifinalen: Sådan bliver det danske show

Siden sidste mandag, har de danske drenge fra Anti Social Media opholdt sig her i Wien og forberedt deres performance. I tirsdags stod Philip, Emil, Nikolaj og David så for første gang på scenen i Wiener Stadthalle til deres første tekniske prøver, som foregik bag lukkede dører. Der var stor optimisme at spore efter prøven, både hos gruppen selv, den danske delegation og hos sangskriver Chief One:

“Vi har haft fire gennemspilninger, og det blev bedre og bedre og bedre og jeg er simpelthen bare så stolt”, sagde sangskriver Chief til dr.dk.

Også DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme ser optimistisk på Danmarks chancer for en finaleplads: “Jeg mindes ikke, at Danmark har haft så god en første prøve i min tid. Vores få ændringer blev rettet sindssygt hurtigt, og drengene gjorde det forrygende”, sagde Jan Lagermand Lundme efter prøven til dr.dk, “Det er en drøm at arbejde sammen med Philip, Emil, David, Nikolaj og de to korpiger – de er sindssygt dygtige”.

Tøjkrise og propper i ørerne

Fredag var Anti Social Media tilbage på scenen i Wiener Stadthalle til deres 2. prøver, hvor pressen havde adgang til at overvære og filme semifinalisternes prøver. Du kan se vores video nederst i artiklen.

I forhold til prøven mandag, valgte man fra dansk side at afprøve nyt tøj til forsanger Philip.”Vi tænkte, at det oprindelige outfit måske var for stramt, indelukket og for skole-slipse-dreng-agtigt. Vi vil gerne være lidt mere casual, så nu skulle vi prøve lidt forskellige jakker”, fortalte Philip til dr.dk.

Til de første prøver var Philip iført en grå habit jakke, mens man ved 2. prøve testede en hvid og sort baseball jakke samt en helt enkel sort baseball-jakke. Til dagens dress rehearsal var Philip tilbage i den grå habitjakke, så indtil videre virker det som om, at Danmark er gået tilbage til det oprindelige look.

Det danske team har ikke kun haft tøj-udfordringer i den forgangne uge. Der har også været mere alvorlige problemer. Den 24-årige trommeslager Emil havde mistet hørelsen på det ene øre. og måtte lørdag en tur forbi lægen. “Jeg har været døv på det ene øre siden i mandags, fortalte Emil til dr.dk. “Jeg får så mange propper i ørerne, når jeg flyver, og når jeg bruger in-ears. Men nu er det heldigvis løst”, forklarerede Emil til DR.

I aften kl. 21.00 skal gruppen stå deres første prøve. Her afholdes nemlig 2. generalprøve, den såkaldte jury prøve, hvor juryerne afgiver deres stemmer. Aftenens performance kommer således til at tælle 50% af Danmarks samlede points, når semifinalen i morgen aften løber over skærmen.

Video

Vi ønsker Anti Social Media og det øvrige danske team HELD & LYKKE!

Kilde: dr.dk, good-evening-europe.dk

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »