News Ticker

Presseafstemning: Sverige vinder suverænt

Idag sluttede afstemningen for semifinale 2 i OGAE-fan desken her i pressecentret. OGAE-fanklubberne afholder hvert år en afstemning i pressecentret, hvor alle akkrediterede kan komme med deres bud på hvilke 10 sange, der går videre fra semifinalerne. I år har 667 personer gættet med til semifinale 2.

Det ser ikke ud til at der er den store uenighed om top 5 blandt presse og fans. Sverige, Norge og Azerbaijan udgør top 3, stærkt forfulgt af Israel og Slovenien. Med et relativt stort spring ned, ligger Letland, Montenegro, Litauen og Island. Til sidst i top ti, lidt alene pointmæssigt, ligger Tjekkiet.

Ifølge pressecentret bliver der dermed ingen finalebillet til Polen, Cypern, Irland, Malta, Schweiz, San Marino eller Portugal. Det ville også være første gang at OGAE afstemningen i pressecentret havde ret i alle 10 finalister, til semifinale 1 lykkedes det for OGAE afstemningen at få 8/10, hvilket må betragtes som hæderligt.

ogae_semi2_results

Altså, Sverige vinder semifinale 2 fulgt af Norge og Azerbaijan.

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »