News Ticker

ORF afslører startrækkefølgen for finalen – Italien starter som nr. 27

  I gårsdagens 2. semifinale fandt vi de sidste 10 bidrag, som sammen med de 7 sikre finalister og vinderne fra semifinale 1 skal kæmpe om sejren i Eurovision Song Contest 2015.

  Efter pressekonferencen, hvor de nybagte finalister fra semifinale 2 trak deres startposition i enten 1. eller 2. del af finalen, fastlagde Østrigsk tv natten til idag den detaljerede rækkefølge, som du kan se herunder.

  Det bliver den slovenske duo Maaraya, der indleder festen med sangen “Here for You”, og én af årets store favoritter fra Italien, Il Volo og sangen “Grande Amore” afslutter Eurovision Song Contest 2015.

  1. Slovenien
  2. Frankrig
  3. Israel
  4. Estland
  5. Storbritannien
  6. Armenien
  7. Litauen
  8. Serbien
  9. Norge
  10. Sverige
  11. Cypern
  12. Australien
  13. Belgien
  14. Østrig
  15. Grækenland
  16. Montenegro
  17. Tyskland
  18. Polen
  19. Letland
  20. Rumænien
  21. Spanien
  22. Ungarn
  23. Georgien
  24. Azerbaijan
  25. Rusland
  26. Albanien
  27. Italien

  Mest iøjnefaldende er det, at næsten alle favoritter og Top 10 kandidater kommer efter hinanden i første del af semifinalen. Fra start 8 til 13 har vi både hørt Sverige, Norge, Serbien, Australien og Belgien. Herefter kommer der lidt af en sovepude, inden vi kommer til de sidste 7 sange, hvor både Spanien, Georgien, Azerbaijan, Rusland og Italien skal på.

  Skal man, udfra ovenstående komme med et bud på en vinder, så må Rusland være én af de helt store favoritter, ligesom bookmakerne favoritterne fra Italien, såfremt de kan ramme bredt nok, også har fået noget af en foræring fra ORF med start nummer 27.

   

   

   

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »