News Ticker

Presseafstemning: Italien vinder Eurovision Song Contest 2015

  ESC Vienna 2015 logo By good-evening-europe.dk

  Pressecentrets afstemning forudsagde 8 ud af 10 mulige i både semifinale 1 og semifinale 2. Nu gælder det så forudsigelsen af finaleresultatet. Afstemningen er startet på ny og over de sidste par dage har man ved OGAE fandesken kunnet afgive sin stemme.

  770 personer har afgivet deres stemme og resultatet kan du se nederst i artiklen. Sammenlignet med bookmakernes odds, så lægger pressecentrets resultat op til flere overraskelser, f.eks. så er det Il Volo, som har taget sejren foran Sveriges Måns Zelmerlöv og Rusland’s Polina er hensat til en beskeden 7. plads – efter lande som Israel og Frankrig, der begge ligger relativt lavt hos bookmakerne.

  Også lande som Estland, Azerbaijan og Norge, som også lægger pænt til hos bookmakerne er hensat til sekundære placeringer hos pressen.

  Klik på billedet herunder for at se det i stort.

  presscenter_vote_final

   

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »