Her er værtsbyen for Dansk Melodi Grand Prix 2016 ??

Imorgen kl. 15.00 afslører DR næste års værtsby for Dansk Melodi Grand Prix, og den by som skal overtage stafetten efter Aalborg. På DR’s facebook-side har brugerne dagen igennem gættet på bynavnet, og både Århus, Horsens, Herning, Aalborg, Ballerup og København er blevet nævnt som muligheder af de mere end 1200 fans, der i skrivende stund har deltaget i DR’s konkurrence.

“Det kommer til at foregå i Forum Horsens”
Vi kan allerede nu komme med et ret godt bud på værtsbyen. Frank Panduro, direktøren for Horsens & Friends, inviterer nemlig imorgen kl. 15.00 til afsløring af, det han kalder, “en rigtig god nyhed”.
“Jeg kan desværre ikke her og nu sætte titel på de to begivenheder, vi taler om. Kun kan jeg sige, at vi samarbejder med DR, og at det drejer sig om noget for både børn og voksne“, siger Frank Panduro og tilføjer, at de 2 begivenheder kommer til at foregå i Forum Horsens.

Advertisement

Med Panduru’s afsløring, som finder sted på præcis samme dato og tidspunkt som DR’s offentliggørelse, involverer DR og i øvrigt består af 2 events, som både er for voksne og børn, ja så er vi så godt som sikre på, at næste års værtsby bliver Horsens.

Kigger man på Forum Horsens aktivitetskalender, så er der tomt i hele februar med eneste offentliggjorte arrangementer i det nye år hhv. d. 10. januar og 5. marts. Dermed er der plads til at både Dansk Melodi Grand Prix og børnenes MGP kan afvikles i Forum Horsens, som har plads til ca. 4000 siddende publikummer eller 4500 stående.

Sidste gang østjyderne havde fornøjelsen af at være værter for showet var i 2008, hvor finalen i Dansk Melodi Grand Prix efter 2 indledende semifinaler i DR-byen, kom til Forum Horsens. Her sejrede Simon Mathew med sangen “All Night Long”.

Dette er dog kun gætteri og først imorgen efter klokken 15.00 ved vi med sikkerhed, i hvilken by DR har valgt at finde vinderen, som skal repræsentere Danmark i Stockholm i 2016.

Screenshot fra DR’s Facebook-side:

DMGP-2016-Facebook

 

Kilde: Horsens and Friends på Facebook / Horsens Folkeblad