News Ticker

Armenien: Iveta Mukuchyan til Stockholm

  Foto: Anelia Janeva

  Opdateret 02.03.16
  Lovewave er titlen på Ivetas bidrag til Stockholm. Sangen er komponeret af Lilith Navasardyan og Levon Navasardyan, som også var med til at skrive Mika‘s ‘Love’ i 2015 og Aram MP3‘s ‘Not alone’ i 2014, mens teksten er skrevet Iveta Mukuchyan selv sammen med Stephanie Crutchfield. Du kan høre den herunder:

  Armenien har valgt Iveta Mukuchyan til at forsvare de armenske farver ved Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm. Efter annonceringen har AMPTV startet en åben konkurrence for sangskrivere over hele verden med henblik på at finde Iveta’s sang til Stockholm. Hvis du drømmer om at få din sang med til Eurovision, så kan bidrag indsendes til selection@armtv.com. Deadline er d. 13. november. Flere informationer findes på den officielle armenske Eurovision webside.

  “I’m very happy, thankful and honored to be chosen by the Public TV Company of Armenia to represent Armenia, I love Eurovision and it’s amazing to get a chance to represent my country on the big stage. Your support is very important to me, so I hope you will be next to me on this responsible and important journey.”, udtalte Iveta til Eurovision.tv.

  Iveta Mukuchyan blev født i 1986 i Armenien, men flyttede som 5-årig med sin familie til Tyskland. I  2009 valgte Iveta at vende hjem til sit fædreland Armenien, hvor studerede jazz-sang på konservatoriet i Yerevan. Året efter opnåede hun en 4. plads i “Hay Superstar” (den armenske version af Pop idol) på armensk tv .  I 2012 var hun tilbage i Tyskland, hvor hun deltog i The Voice of Germany med Loreen’s “Euphoria og blev valgt til live-shows af mentor Xavier Naidoo. Idag er Iveta en populær sanger og sangskriver i Armenien.

   

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »