News Ticker

Optakt: Junior Eurovision Song Contest 2015

Foto: EBU

I aften inviterer Bulgariens hovedstad Sofia til Junior Eurovision Song Contest 2015. 17 lande er med i konkurrencen i denne 13. udgave af showet, som afholdes i den næsten nybyggede Armeec Arena med plads til op imod 20.000 tilskuere. Aftenens vært bliver Poli Genova, som repræsenterde Bulgarien i voksen-udgaven af Eurovision i 2011.Ligesom i Wien, vil Australien også være repræsenteret i Bulgarien, mens ingen af de nordiske lande desværre deltager i år. Vinderen findes i en 50/50 kombination af jury- og seerstemmer.

Deltagere:

1. Serbien: Lena Stamenkovic – Lenina pesma
2. Georgien: The Virus – Gabede
3. Slovenien: Lina Kuduzovic – Prvja ljubezen
4. Italien: Chiara & Martina – Viva
5. Holland: Shalisa – Million lights
6. Australien: Bella Page – My girls
7. Irland: Aimee Banks – Realta na mara
8. Rusland: Mikhail Smirnov – Mechta
9. FYR Makedonien: Ivana & Magdalena – Pletenka
10. Belarus: Ruslan Aslanov – Volshebevsto
11. Armenien: Mika – Love
12. Ukraine: Anna Trincher – Start with yourself
13. Bulgarien: Gabriela & Ivan – Colour of hope
14. San Marino: Kamila Ismailova – Mirror
15. Malta: Destiny Chukunyere – Not my soul
16. Albanien: Mishela Rapo – Dambaje
17. Montenegro: Jana Mirkovic – Oluja

Du kan følge med på www.junioreurovision.tv.

Du kan høre alle sangene i playlisten herunder:

Kig med ved prøverne

Ligesom ved Eurovision Song Contest, så der der naturligvis flere prøver forud det store show. I går aftes afgav juryerne deres stemmer ved juryfinalen og du kan se alle 17 landes 2. prøver i playlisten herunder:

 

Showet starter i aften kl. 19.30 og kan følges på JuniorEurovision.tv

 

About Mette Christensen (979 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »