News Ticker

FYR Makedonien: Comeback til Kaliopi i 2016

  Foto: EBU

  Kaliopi, som tidligere har repræsenteret Makedonien i Eurovision Song Contest, har bekræftet, at hun igen er valgt som landets artist, når Eurovision Song Contest 2016 løber af stablen i Stockholm næste år.

  Den nu 48-årige sangerinde deltog i 2012 med “Crbo i Belo”, hvor hun opnåede en 13. plads i finalen. Sangen var dengang skrevet af Kaliopi selv sammen med Romeo Grill, og det bliver den samme konstellation, der vil stå for Makedoniens sang til Stockholm.

  Kaliopi var faktisk allerede valgt som landets repræsentant i 1996, men klarede ikke kvalifikationen forud for årets konkurrence. Samme skæbne led i øvrigt vores eget danske bidrag, leveret af Martin Loft & Dorthe Andersen “Kun med dig”.

  Ved sin deltagelse i den nationale finale i 2009 var Kaliopi lige ved og næsten. Hun blev nummer to med “Rum Dum Dum” (sammen med Naum Petreski), som kun fik én point mindre end vinderen, rock duoen Next Time.

  Kaliopi er et stort navn i Makedonien og har optrådt som både musiker og sanger siden hun lille. Du kan se hendes officielle afsløring herunder:

  Здраво Евросонг, еве ме повторно! Се гледаме во Стокхолм 2016! Zdravo Eurosong, evo me ponovo! Vidimo se u Stokholmu 2016! Hello Eurovision Song Contest, I am back! See you in Stockholm 2016!

  Opslået af Kaliopi på 24. november 2015

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »