News Ticker

DMGP 2016: Lyt til årets sange og stem på din favorit

Jessica skal synge Break it good | Foto: Mads Mortensen

Efter en begivenhedsrig weekend, hvor årets sange og artister først blev lækket før tid på musiktjenesten Spotify, og Itunes fulgte trop med afsløring, af årets sangskrivere og komponister ved køb af sangene, så var det idag tid for (det fremskyndede) pressemøde, hvor årets artister skulle præsenteres.

Deltagerne i DMGP 2016 | Foto: Mads Mortensen

Deltagerne i DMGP 2016 | Foto: Mads Mortensen

DR Koncerthuset lagde rammer til og udover præsentation og fotomulighed, så bød pressemødet på Meet and Greet med deltagerne, som blev vist live på web-tv.

Ved pressemødet blev det bl.a. oplyst, at rækkefølgen på cd’en er tilfældig, og ikke den som vi får sangene leveret i til finalen d. 13. februar. Det kom også frem, at Simones sang “Heart shaped hole” var tæt på ikke, at komme med i konkurrencen, da sangskriverne havde svært ved at finde en sangerinde, der kunne synge den. Dette har givet yderligere næring til rygtet om, at Emilie Esther skulle have deltaget i, men sprang fra for kort tid siden. Endelig så skal vi også videregive, at DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme tror på en finaleplads til Danmark i år! 🙂

Med dagens pressemøde veloverstået og alle sangene offentliggjort, så er det tid til den traditionelle afstemning her på good-evening-europe.dk. Sidste år var det Cecilie Alexandra og sangen “Hotel A”, som var jeres favorit, og i 2014 kårede I helt korrekt Basim og “Cliche Love song” som vinder.

Vi vil rigtig gerne høre, hvem der er din favorit iblandt de 10 artister i Dansk Melodi Grand Prix 2016. Stem i poll’en herunder og del gerne med venner og andre fans 🙂

 

 

Galleri fra dagens pressemøde:

Spotify playliste:

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »