News Ticker

Hviderusland: Ivan vinder med “Help you fly”

Foto: BTRC

Fredag var det finaletid i Hviderusland. 10 sange deltog og tv-seerne valgte Alexander Ivanov, kendt som Ivan og sangen “Help you fly”, som deres bidrag til Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm. Du kan se det fulde resultat herunder:

Foto: BTRC

Foto: BTRC

“Help you fly” er komponeret og produceret af Victor Drobysh med tekst af  Mary Applegate. Det var selvsamme duo, som også skrev det russiske bidrag i 2005 (Nobody Hurt No One af Natalia Podolskaya) and i 2012 (Party For Everybody af Buranovskie Babushki).

Værter på showet var TEO, som sang for Hviderusland i 2014 sammen med hans kone Olga Ryzhikova. De indledte showet med at synge deres nye duet duet. Senere optrådte bl.a. Alyona Lanskaya, som repræsenterede Hviderusland i 2013 med “Solayoh”.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »