News Ticker

Lækket før tid? Hør Mihai’s bidrag “Paradisio”

Foto: Mihai på Facebook

Rumænien afholder i år sin finale den 6. marts og inviterer sangskrivere til at indsende sange. Én af de sangere, som allerede nu har meldt sig klar, er ESC-legenden Miahi Traistariu og sangen “Paradisio”. Bidraget vil blive afsløret den 25. januar, men allerede idag ligger nedenstående video på Youtube, som med al sandsynlighed er Mihai’s bidrag.

Læs også: Mihai “Tornero” Traistariu annoncerer comeback til Eurovision

Mihai deltog i 2006 i Eurovision song Contest med sangen “Tornero”, som gav Rumænien et af sine bedste resultater til dato. I 10-året for hans debut håber han at vinde det hele med den meget hypede sang “Paradisio”, som altså først skal igennem den rumænske finale, inden Mihai kan indtage Eurovision.

I forskel til tidligere år, så er det i år alene op til tv-seerne at vælge vindersangen, hvilket måske taler til Mihai’s fordel?

Kampen mod internettet

“Paradisio” bliver afsløret på imorgen klokken 16.45.  I øjeblikket kæmper en vred Mihai en (forgæves) kamp mod Youtube, Facebook og alle andre sociale medier samt de brugere, som påtænker at dele ovenstående video.

Voi închide toate canalele de YouTube care au încărcat piesa Paradisio fără voia mea ! Asta e ! V-ați făcut-o cu mana voastră!

Opslået af Mihai Traistariu på 24. januar 2016

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »