News Ticker

Officiel video: Mihai’s “Paradisio” ude nu

Foto: Screenshot fra Paradisio

Update: 29/1/2016 – Mihai har på grund af kritik valgt at slette sin første video til “Paradisio” og erstattet den af en midlertidig lyrics-video. Han meddeler, at der senere vil komme en nye musikvideo til hans Eurovision-håb “Paradisio”.

Som lovet, så præsenterede den tidligere Eurovision-deltager Mihai Traistariu i dag sin nye sang og sit Eurovision-håb “Paradisio”, som han planlægger at vinde den rumænske finale “Selectia Nationala 2016” med – og senere det HELE i Stockholm

Efter at sangen igår blev lækket og lå på Youtube i en kortere periode, så kom idag den officielle præsentation inklusive den musikvideo, som Mihai har investeret ikke mindre end 15.000 euro i produktionen af.

39-årige Mihai Traistariu, der nu blot kalder sig Mihai, debuterede i Eurovision Song Contest i 2006 med med sangen “Tornero”, som gav ham en 4. plads i finalen. 2016 markerer 10 års jubilæet for hans deltagelse med “Tornero” og tilbage i december sidste år annoncerede Mihai, at han havde besluttet at vende tilbage til Eurovision med sin nye sang “Paradisio”.

Om “Paradisio” kan sende Mihai og Rumænien helt til tops i Stockholm vil kun tiden vise. Han har i alt falde et godt  udgangspunkt med et iørefaldende clubhit, der kombinerer det bedste fra Tornero med den moderne lyd, som vi kender den fra bl.a. norske Kygo. Uanset hvad, vil “Paradisio” med garanti blive et STORT hit på EuroClubben i Stockholm.

 

Fra arkivet

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »