Horsens bød velkommen til deltagere og presse

David Jay | Foto: Good Evening Europe

Efter en lang dag med prøver, var det torsdag aften tid for den traditionelle åbningsfest for deltagere, værter og presse, som blev afholdt på Cafe Gran i Horsens.

Første taler var Frank Panduru, som bød velkommen til Horsens og fortalte, at at han i mange år har glædet sig til, at Grand Prix igen skulle komme til Horsens. Herefter blev mikronen givet videre til borgmester Peter Sørensen, som kunne fortælle, at kommunen har haft en plan om at Melodi Grand Prix skulle fylde rigtig meget i byen de sidste par uger op til showet og til MGP næste lørdag. Musikfesten er bl.a. blevet indledt på diverse plejehjem og skoler i Horsens og omegn. Han fortalte endvidere, at han har lovet, at Horsens er klar til en brag af en fest i Forum Horsens og sendte en stor tak afsted til både DR for at have valgte Horsens til showet og til Frank Panduro og Horsens & Friends, der er erhvervslivet i Horsens, som står bag ved.

Advertisement

Den bedste årgang, jeg kan huske

Sidste taler var Jan Lundme, som takkede Horsens for at tage imod og udtrykte stor beundring over, hvor velforberedt og professionel værtsbyen har været. Jan sluttede af med at rose årets artister og sangskrivere.

-Jeg er simpelthen så lykkelig over det, jeg har set. Det er seriøst den bedste årgang, jeg kan huske. 10 fantastiske numre, sangskriverne har været eminente og 10 fantastiske artister. Det hele spiller, synes jeg.

Efter de officielle taler og et gruppebillede af solisterne, blev spillet op til dans af det lokale band “Showdown”. Herudover var åbent for at tilstedeværende musikere kunne komme en tur på scenen og jamme med bandet.

Galleri