News Ticker

Interview med Simone Egeriis‏: “Masser af følelser, effekter og glitter”

Simone Egeriis | Foto: Good-evening-europe.dk

Torsdag blev prøverne skudt i gang i Forum Horsens og i løbet af dagen har alle årets finalister været på scenen for at øve deres sang og sceneshow. Kort efter Simone’s lydprøve, talte vi med årets store bookmaker-favorit, som var yderst tilfreds med prøverne og helt klar til på lørdag.

-Jeg syntes det gik rigtig godt, jeg fik gåsehud

Det er 3. gang, Simone deltager i Dansk Melodi Grand Prix, efter to 3. pladser i 2010 og 2013.

-Dansk Melodi Grand Prix er den kæmpemusikfest og det at stå på så stor en scene og få lov til at optræde foran så mange menneser er en mulighed, jeg tror de færreste vil takke nej til”.

De fleste fans er meget nysgerrige på, hvordan de enkelte artisters show bliver, og selvom artisterne ikke må afsløre så meget, så fik vi alligevel et lille hint til, hvad vi kan forvente:

-Masser af følelser, effekter og glitter

“En mere voksen, velovervejet og sikker person”

Simone har stået på en scene, siden hun var 12 år gammel. I Dansk Melodi Grand Prix 2016 vil den 24-årige sangerinde vise en ny side af sige selv.

“Jeg føler, jeg har fundet ud af, hvem jeg er som person. I vil se en mere voksen, velovervejet og sikker person. Jeg ved, hvem jeg er som person og hvad for en lyd, jeg gerne vil have”

Du kan se det fulde interview med Simone herunder:

Lyt til Simone’s bidrag “Heartshaped hole”

Følg Simone på Facebook

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »