News Ticker

Interview med Sophia Nohr: “Melodi Grand Prix har altid været drømmen”

Sophia Nohr | Foto: Good-evening-europe

Torsdag blev prøverne skudt i gang i Forum Horsens og i løbet af dagen har alle årets finalister været på scenen for at øve deres sang og sceneshow. Kort efter Sophia’s lydprøve, talte vi med med den tidligere X-Factor deltager, som synger sang nummer 4 “Blue Horizon”.

Har ikke måttet synge i 12 dage 

Efter en influenza, så var den 26-årige sangerinde godt tilfreds efter torsdagens prøver, og lover os at stemmen holder til på lørdag:

-Det har været lidt svært, for jeg har været syg. Der gik 12 dage, hvor jeg ikke har måttet synge. Så det med at skulle have sine første prøver efter sådan en omgang, det var jeg meget nervøs for. Men det gik okay. Jeg er fortrøstningsfuld og jeg tror det bliver helt perfekt på lørdag.

‘Blue Horizon’ handler ifølge sangerinden om at finde at holde kaos ude og finde indre ro. En ro som Sophia også selv formå at finde, når hun står på scenen:

“Det er meget sjovt, for jeg bliver mega nervøs, men når jeg står på scenen og er i det, så har jeg den der ro”

“Jeg har det fedt med at være hende fra X-Factor”

De fleste danskere kender Sophia fra en anden sangkonkurrence, nemlig x-Factor.  Sangerinden er glad for sin oplevelse i X-factor, som gav hende muligheden for at skrive musik og komme ud med det.

-Jeg har det fedt med at være hende fra X-Factor. X-Factor var det, der gav mig muligheden for at skrive musik og komme ud med det. Jeg har været rundt og spille rigtig mange koncerter, hvor jeg har spillet mine egne sange

Men skal hun vælge imellem de 2 konkurrencer, så er det Melodi Grand Prix, der står tættest på hendes hjerte.

 – X-Factor var noget, der opstod, men Melodi Grand Prix har været barndomsdrømmen

Du kan se hele interviewet med Sopia herunder. Vi beklager, at der undervejs i interviewet er et par problemer med mikrofonen, som giver støj og forringet lyd.

Lyt til Sophia Nohr’s bidrag “Blue Horizon”

Følg Sophia på Facebook

 

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »