News Ticker

Liveblog: Følg generalprøven i Dansk Melodi Grand Prix 2016 live kl. 20

Foto: Pressefoto

Klokken 20.00 skal artisterne på scenen til generalprøven i Dansk Melodi Grand Prix 2016. Vi liveblogger traditionen tro direkte fra presserummet i Forum Horsens, hvor showet bliver vist på storskærm.

Efter generalprøven vil vi ligeledes uploade billeder fra showet. Spørgsmål og kommentarer er meget velkomne.

Husk, at vores blog indeholder massevis af “spoilers”, så vil du bevare spændingen til i morgen, så er det nu du skal stoppe 🙂

About Mette Christensen (957 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 5 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015 and Stockholm 2016), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »