News Ticker

Hvem vinder Dansk Melodi Grand Prix 2016?

Så er det nu lige ved og næsten. De sidste reaktioner på artisternes prøver er fanget, de sidste autografer er skrevet og nu kan vi ikke gemme os længere, vi skal have udråbt en vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2016.

I år er der igen lavet en lille smule om i proceduren. Juryen har nu kun indflydelse på resultatet af første del af showet, så snart der er fundet tre deltagere til superfinalen, så er det 100% op til seerne at bestemme hvilket bidrag der skal sendes til Stockholm til Maj.

Jakob Riising går igen som vært i år, og får følgeskab af de to kvindelige Heick’er Annette og Hilda. Det bliver konfetti i store dynger, lys, vind og larm og ikke mindst musik. Og traditionen tro skal vi her på redaktionen vove pelsen og give vores bud på en vinder.

 

METTE

  1. Anja Nissen gav efter min mening aftenens suverænt bedste performance og er med både sin stærke stemme, energiske sceneshow og startposition nummer 10 et godt bud på en vinder. Anja er samtidig også den eneste artist, jeg vil vurdere er 100% sikker Superfinalist.
  2. Muri & Mario leverer aftenens eneste dansksprogede sang, som byder på et meget iørefaldende omkvæd, en charmerende og humoristisk performance og en memorabel afslutning. Dertil kommer at gruppen er et kendt navn og med en solid fanbase. Før generalprøven havde jeg dem tættere på sejren, men er nu af den overbevisning, at Anja’s performance blæser alle konkurrenter af vejen.
  3. Den sidste oplagte artist i Superfinalen er Simone. Hun har hele vejen igennem været bookmakerfavorit, er en kendt og elsket sangerinde og indehaver af en virkelig stor stemme. Om sangen og sceneshowet har gennemslagskraft nok til at skille sig ud fra position nummer 2 er det helt store spørgsmål. Jeg tror juryen vil være medvirkende til at sikre Simone en plads i Superfinalen.

Vinderen af gårsdagens exit poll, Lighthouse X, kunne også godt blande sig i topstriden og det samme kunne flere andre artister i et meget stærkt og lige felt.

MICHAEL

  1. Anja Nissen – min helt klare favorit til at vinde. Specielt efter at have set generalprøven i går.
  2. Muri & Mario (og Kim) – Fedt og catchy nummer, og det eneste på dansk. Derudover har de allerede en stor fanskare der potentielt kan stemme på dem
  3. Bracelet. Det kan i princippet blive hvem som helst der tager den tredje plads i superfinalen. Bookmakerne mener det bliver Simone, som også vinder. Publikum fra i går var helt klart mere til Lighthouse X. Jeg mener ikke at hverken Simone eller Lighthouse X har en optræden der sådan rigtigt brænder igennem på skærmen. Jeg vover pelsen og gætter på at Bracelet tager den tredje plads i superfinalen, og også tredjepladsen i DMGP 2016.

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »