News Ticker

Østrig: ZOË til Stockholm

Zoe Østrig 2016 Zoe Østrig 2016 | Foto: ORF/Milenko Badzic

I showet ‘Wer singt für Österreich?’ skulle Østrig finde deres bidrag til Stockholm 2016. Ti finalister var linet op til et brag af et show, hvor vinderen skulle findes ved hjælp af en blanding a ekspertjury (med bl.a. Conchita Wurst som medlem) og seerstemmer.

Juryens point blev vist på skærmen umiddelbart efter hvert bidrag, mens seernes stemmer først blev vist efter alle sange var blevet opført. De tre bidrag med flest point kombineret blev sendt i en superfinale, hvor der først skulle elimineres et bidrag, for til sidst at have en duel med de to højest scorende sange.

I den sidste duel var det dog kun seernes stemmer der talte, og ZOË med ‘Loin d’ici’ løb af med sejren foran Elly V.

Du kan se Zoë opføre ‘Loin d’ici’ herunder:

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »